Please select your location!
Select your location below. If your location is not available you can still view the site by choosing global.

LEVERANS

ZONEFLOORBALL.COM erbjuder dig som kund två olika valmöjligheter för leverans av din order. Leverans till ditt närmsta utlämningsstället med DHL Servicepoint, eller hemleverans till din dörr med BEST. Observera att BEST endast kan leverera till ett begränsat antal städer och platser i dagsläget. I samband med ditt köp så kommer du som kund att kunna se om BEST kan leverera till din hemadress. 

Leverans med DHL Servicepoint erbjuds inom Sverige fraktfritt vid köp för minst 500kr. Om ordervärdet är lägre än 500kr så tas en fraktkostnad ut på 49kr. Vid val av hemleverans med BEST så betalar du en fraktkostnad på 79kr om du köper för minst 500kr. Om ordervärdet är lägre än 500kr så kostar frakten istället 129kr.
Observera att du under NIKE-kampanjen har möjlighet att testa vår hemleveransservice helt utan avgift förutsatt att BEST kan leverera till din adress.

Eventuella fraktkostnader visas alltid i kassan.

LEVERANSTID
Din beställning skickas helgfri vardag, måndag till fredag. Normal leveranstid inom Sverige är 1-3 arbetsdagar med DHL och 0-2 arbetsdagar med BEST hemleverans. Avvikelser kan förekomma. Renew kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt. 

ALLMÄNNA VILLKOR
Läs mer om våra allmänna villkor här.